Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، کارگروه‌های مختلفی ذیل کمیته فرهنگی و آموزش ستاد مرکزی اربعین، فعالیت داشتند که یکی از آنها کمیته رسانه و فضای مجازی بود که فعالیت‌های مختلف و متنوعی را در جریان مراسم اربعین امسال برعهده داشت.

مجتبی جوانبخت، مسئول کمیته رسانه و فضای مجازی ستاد فرهنگی اربعین درباره فعالیت‌های این بخش گفت: استراتژی و سیاستی که ما برای اربعینِ امسال داشتیم این بود که بگوییم، اربعین برای همه اقشار است و فعالیت‌های رسانه‌ای باید همه طیف‌ها و گروه‌ها را دربرگیرد، حتی افرادی که نسبت به رویداد اربعین آشنایی ندارند؛ بنابراین سعی کردیم از ظرفیت همه پلتفرم‌ها با سلایق مختلف در جهت پوشش مراسم اربعین استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بخش‌های مختلف کمیته رسانه و فضای مجازی افزود: یکی از بخش‌های این کمیته، بخش خبر است که مسئولیت تهیه و پوشش رسانه‌ای این رویداد را برعهده داشت. تعدادی از خبرنگاران خبرگزاری‌های مطرح و شاخص کشور همراه کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین مشاهدات و ابعاد مختلف این رویداد بزرگ را روایت کردند.

جوانبخت ادامه داد: بخش ارتباطات نیز فعالیت‌های خدماتی از قبیل ارائه اینترنت به زائران در مسیر راهپیمایی و ارائه خدمات به همکاران رسانه‌ای را بر عهده داشت. کارگروه سوگواره عبرات نیز مسابقاتی را در رشته‌های مختلف ادبی و هنری از قبیل خطاطی، سفرنامه، شعر و نقاشی، عکس و مستند برگزار کرد که پس از اربعین نیز آثار جمع‌آوری و مورد بررسی و داوری قرار خواهند گرفت.

جوانبخت با بیان اینکه کارگروه نرم‌افزار نیز ذیل کمیته رسانه و فضای مجازی فعالیت داشت، افزود: نرم‌افرازی توسط کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین برای امسال راه‌اندازی شد که در بخش ارائه خدمات به زائران، آموزش، اطلاع رسانی و غیره فعالیت داشت. برای سال‌های آینده خدمات بیشتری در بستر این نرم‌افزار اجرا خواهد شد.

رئیس کمیته رسانه و فضای مجازی ستاد فرهنگی اربعین به کارگروه پخش زنده اشاره کرد و افزود: یکی از فعالیت‌های این بخش این بود که به‌صورت شبانه‌روزی مراسم راهپیمایی را در دو استودیو (عمود ۱۱۲۰ و کربلای معلا) پوشش می‌داد. از همه پلتفزم‌های مختلف دعوت کردیم تا به‌صورت تعاملی و رایگان تصاویر تولیدشده در مراسم اربعین و اعتاب‌مقدسه را پخش کنند. نمونه این کار را تاکنون نداشتیم که همه پلتفرم‌ها یک سیگنال را به‌صورت هم‌زمان و از یک قاب، پخش کنند.

وی از برخی از پلتفرم‌هایی که در پوشش این رویداد مشارکت کردند، نام برد و افزود: مجموعه‌های پیام‌رسان نظیر آی‌گپ، گپ، سروش‌پلاس، روبیکا و در حوزه استریمینگ و پخش زنده مجموعه‌هایی همچون هیئت‌آنلاین، تیوا محفل، لنز، تی‌وی‌پلاس، آیو، لایوکده و همچنین در حوزه رسانه‌ها نیز خبرگزاری‌های تسنیم، فارس، مهر، دانشجو، عقیق و غیره ما را همراهی کردند. آستان قدس رضوی، اپلیکیشن نسیم رضوان، و شبکه‌های اربعین و کانال‌های مربوط به کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین نیز مشارکت داشتند.

جوانبخت با بیان اینکه همه متحد شدند تا یک رویداد را روایت کنند، افزود: تولید مستندهای چند زبانه یکی دیگر از اقدامات در این بخش بود. سعی داشتیم که حمایت‌ ویژه‌ای برای تولید محتوای رسانه داشته باشیم و هدف‌مان این بود که خودمان را محدود به رسانه‌های رسمی نکنیم و همه ظرفیت‌های رسانه‌های مذهبی و غیرمذهبی را نیز استفاده کنیم. هیچ نشانه و علائمی نیز از کمیته فرهنگی اربعین در بسیاری از تولیدات نداشتیم. نیت‌مان نیز این بود که جنس مردمی اربعین بیش‌از پیش مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه اربعین کمیته رسانه و فضای مجازی کمیته فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۰۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • انتشار سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها ممنوع است
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود