Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

ادعای کریمی قدوسی در مورد خواهرزاده روحانی

جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با ادعای نفوذ سرویس‌های جاسوسی سیاه، ام آی سیکس و موساد در بدنه دولت و نهاد ریاست جمهوری به تشریح تعدادی از این نفوذها پرداخت و خواستار رسیدگی سریع و صریح قوه قضاییه به این پرونده‌ها شد.کریمی قدوسی با تأکید براینکه یکی از پرونده‌های مهم در نهاد ریاست جمهوری نفوذ ام‌آی‌سیکس انگلستان از طریق اسماعیل سماوی خواهرزاده رئیس جمهور بود، افزود: این سرویس جاسوسی مرتب به خواهرزاده روحانی زنگ می‌زد و خط و مشی و مواضع رئیس جمهور را به خواهرزاده‌اش دیکته می‌کرد.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه پرونده این فرد همچنان در دادسرای رسانه در جریان است، عنوان کرد: امیدواریم قوه قضاییه در خصوص این پرونده به مردم اطلاع‌رسانی کند و بگوید که چگونه رئیس جمهور برای بازداشت خواهرزاده خود، قوه قضاییه را تهدید می‌کرد.کریمی قدوسی حمایت واعظی وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات از ادمین‌های آمدنیوز را یکی دیگر از پرونده سنگین نهاد ریاست جمهوری دانست و گفت: زمانی که آقای واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود از ادمین‌های کانال معاند آمدنیوز حمایت می‌کرد و بعد دیدیم که نه تنها برخوردی با واعظی نشد بلکه وی در نهاد ریاست جمهوری به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهور مشغول به کار شد.

فعال اصولگرا: پزشکیان، عارف و هاشمی هیزم انتخابات هستند

کنعانی مقدم درباره حضور افرادی مثل پزشکیان، عارف و هاشمی در عرصه انتخابات با بیان اینکه همه هیزم انتخابات هستند و فقط می تواند انتخابات را گرم کنند، ‌بیان کرد:‌ در عین حال اصلاح طلبان اعتماد عمومیشان را از دست داده‌اند و باید به دنبال اعتمادسازی بروند. کسی می‌تواند این اعتماد را جلب کند که یک شخصیت کاریزماتیک باشد تا مردم به آن اقبال کنند در غیر این صورت این افرادی که اکنون مطرح هستند نمی توانند یک تغییر فاز ایجاد کنند که با این تغییر فاز رای خاکستری به سمت آنها حرکت کند.

پیشنهاد تقوی به جهانگیری: نوار تبلیغاتی خود در انتخابات ریاست‌جمهوری را گوش بده

رئیس مجمع نمایندگان تهران گفت: به معاون اول رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌کنم که حتما نوار تبلیغاتی خود در انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۶ را گوش دهد و بداند که مردم آن وعده‌ها را فراموش نمی‌کنند.حجت‌الاسلام سید رضا تقوی در گفتگو با مهر در واکنش به اظهارات اخیر جهانگیری مبنی بر اینکه ریشه مشکلات اقتصادی دولت قبلی است، اظهار داشت: مردم قاضی بسیار خوبی هستند و خوب است که برای ارزیابی فعالیت‌های دولت به مردم مراجعه کنیم و از آنان بپرسیم که آیا مشکلاتی که وجود دارد مربوط به دولت فعلی است و یا ریشه مشکلات در دولت گذشته است؟وی با بیان اینکه بهتر است دولتمردان در اظهارات خود انصاف را رعایت کرده و عدالت داشته باشند، گفت: دولتمردان هشت سال کل کشور را در اختیار داشتند و درست نیست که بعد از هشت سال بگویند که مشکلات کشور به دلیل اقدامات دولت گذشته است و قطعاً همه مردم با این ادعای عجیب دولتمردان مخالف هستند.

آذری جهرمی کاندیدای انتخابات می شود؟

فضای مجازی پر شده از گمانه‌زنی درباره کاندیداتوری محمد‌ جواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات. منشاء این گمانه نیز توییت حانیه سامعی مشاور وزیر جوان در امور بانوان است که نوشته «خبر آمد خبری در راه است ... » استفاده او از هشتک آذری جهرمی و نزدیک به موعد ثبت نام نامزدهای انتخاباتی سبب شده که برخی تصور کنند آذری جهرمی نیز نامزد خواهد شد و به این قضیه واکنش نشان دهند.نکته قابل توجه آنکه اکثر کاربران نیز از طرح این احتمال ناراضی بودند. چه اصلاح‌طلبان که عملکرد او درباره فیلترینگ را راضی کننده نمی‌دانند و همین حکم اخیر دیوان عدالت اداری به نفع اپراطورهای اختلال کننده در کلاپ هاوس را شاهد می‌آورند و چه افراد با گرایش سیاسی رقیب که ریشه‌ای تر با موضوع برخورد کرده و آذری جمهرمی را در قد و قواره ریاست جمهوری نمی‌بینند.

تعدد کاندیداها به نفع اصلاح طلبان است

محمود صادقی دبیرکل حزب اصلاح طلب انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: اصلاح طلبان با تمام توان تصمیم دارند وارد انتخابات شوند و با یک انسجام حداکثری از مدت‌ها قبل کار تشکیلاتی کرده‌اند و در قالب کمیته‌های مختلف جلسات خوبی را تشکیل دادند و سازوکار‌های متعددی را برای انتخابات تعیین کردند و از این هفته هم فرآیند بررسی کاندیدا‌ها شروع می‌شود و کاندیدا یا کاندیدا‌های خودشان را اعلام خواهند کرد.وی ادامه داد: شرایط اصلاح طلبان را مثبت ارزیابی می‌کنم و شخصیت‌های بسیاری از اصلاح طلبان برای انتخابات کاندیدا شده‌اند و همین تعدد هم می‌تواند به نوعی نشان‌دهنده میل به مشارکت باشد. با وجود همه مخاطرات و محدودیت‌ها اصلاح‌طلبان می‌خواهند که در صحنه حضور داشته باشند و این اتفاق مثبتی است و باید دید که در نهایت اصلاحات به چه جمع‌بندی می‌رسد و شورای نگهبان نیز چه عملکردی را در قبال این جریان خواهد داشت. اما تا به این لحظه آن چیزی که می‌بینم تحرک خوبی است، با اینکه بدنه مردمی جریان اصلاحات هنوز آن تحرک و انگیزه لازم را پیدا نکرده اما در سطح نخبگانی و تشکیلاتی اصلاح طلبان تحرک چشمگیر و خوبی ایجاد شده است.صادقی با بیان اینکه هریک از گزینه‌های اصلاح طلب یک ظرفیتی را دارا هستند، گفت: آقای ظریف در مجموع به نظرم جز اشخاصی است که نسبت به سایر کاندیدا‌ها پتانسیل جذب بالایی برای آرا عمومی دارد. عامه مردم البته از دولت روحانی نارضایتی دارند، اما شاید تنها جایی که نقطه قوت دولت روحانی محسوب می‌شود، سیاست خارجی و رفع تحریم‌ها است. به دلیل اینکه تاثیر خود را در سایر بخش‌ها به ویژه در حوزه اقتصادی و معیشتی لمس کردند، خب در این حوزه مردم نظر مثبتی دارند و ظریف را نماد گشایش و رفع تحریم‌ها می‌دانند و معتقدم می‌تواند اعتماد از دست رفته را تاحدی بازسازی کند.

روزنامه کیهان: جهانگیری ماله کش دولت روحانی است

روزنامه کیهان با مدیریت حسین شریعتمداری با اشاره به صحبت های جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور در کلاب هاوس گفت: جهانگیری در انتخابات سال ۹۶ ماله کش «روحانی» بود

روزنامه کیهان در یادداشتی نوشت: 

«اسحاق جهانگیری» که نه فقط معاون اول روحانی که یکی از بانیان و مسببان اصلی شرایط امروز کشور است، جمعه‌شب گذشته طی گفت‌وگویی تقریبا یک طرفه در شبکه اجتماعی «کلاب‌هاوس» در تشریح اقدامات دولت، بار دیگر به خوبی نشان داد که اصلاح‌طلبان استاد مسئولیت‌گریزی و فرافکنی در زمان پاسخگویی هستند.جهانگیری که همواره خودش را هیچ کاره دولت می‌داند از یک‌سو مانند سال ۹۶ در قالب فردی «پوششی» برای ماله‌کشی روی عملکرد و کارنامه ناموفق دولت تمام مشکلات کشور، از ارز ۴۲۰۰ تومانی و گرانی بنزین گرفته تا فایل صوتی اخیر ظریف وحتی فساد اقتصادی برادرش را هم به گردن دولت قبل، منتقدان، مجلس یازدهم، شورای هماهنگی سران قوا و ‌ترامپ انداخت و از سوی دیگر در راستای کارنامه‌سازی برای دولت ادعاهای مضحکی همچون «دولتی بهتر از ما پیدا نمی‌کنید»، «اگر ما نبودیم وضع مردم بدتر می‌شد»، «مدیریت کشور در دوره ما شاهکار بود و...» را تَکرار کرد. اظهارات جهانگیری اما روی دیگری هم داشت و آن اینکه اقدامات و کنش‌های لیدرهای جریان اصلاحات و تدبیری‌های دولت نشان می‌دهد آسمان سیاسی کشور در انتخابات ۱۴۰۰ با لشگری از چهره‌های این طیف برای هجمه، تخریب، فضاسازی، عملیات روانی، قطبی‌سازی و تثبیت انگاره‌هایی مبنی بر نقش مخالفان دولت در شرایط موجود رو‌به‌رو خواهد شد. جهانگیری در این گفت‌وگو که علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ‌و محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور داشتند در ابتدا گفت: به‌صورت طبیعی رسانه‌های رسمی ‌کشور فرصتی در اختیار ما قرار می‌دهند که البته فرصت گفت‌وگوی یکطرفه است. یکی از کارهای خوب دولت یازدهم و دوازدهم، اقداماتی بود که برای توسعه اینترنت انجام شد که امروز به نقطه‌ای رسیدیم که در دوره کرونا خیلی از کارها با استفاده از فضای مجازی انجام می‌شود.

باهنر راه نامزدی لاریجانی را باز کرد

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: شورای وحدت نامزدی اقای لاریجانی را نه صددرصد رد و نه صددرصد تأیید می کند بلکه مثل بقیه به آقای لاریجانی نگاه می‌کند. اگر یک زمانی آقای لاریجانی بیاید و بگوید من کاندیدا و نامزد هستم، می‌تواند جزو افرادی باشد که در شورای وحدت بررسی می‌شود.

تشکیل ستاد انتخاباتی رئیسی صحت دارد؟

چند روزی است که متنی با عنوان «خبر فوری!» با محتوای قطعی شدن کاندیداتوری آیت‌الله رئیسی در انتخابات در حال دست به دست شدن در فضای مجازی است.در این خبر شخصی به نام «دکتر شیرمردی» که «رئیس ستاد انتخاباتی آیت‌الله رئیسی» معرفی شده، خبر از حضور حتمی وی در انتخابات داده است.پیگیری‌های رجانیوز حاکی از آن است که اساساً نه چنین شخصی وجود خارجی دارد و نه ستادی برای آقای رئیسی تشکیل شده که چنین شخصی ریاست آن را عهده‌دار شده باشد.

محسن رضایی: سطح معیشت کارگران تأسف انگیز است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، کارگران را ستون بنیادین شکوفایی تولید و توسعه اقتصادی جامعه دانست و خاطرنشان کرد: سطح معیشت آنان تاسف انگیز است.محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در توییتی به مناسبت روز کارگر، وضعیت معیشتی کارگران را مورد انتقاد قرار داد.رضایی نوشت: کارگران ستون بنیادین شکوفایی تولید و توسعه اقتصادی جامعه اند. سطح معیشت آنان تاسف انگیز است. بهبود توازن دخل و خرج کارگران و ارتقای کیفیت زندگی خانواده آنان، باید در اولویت دولت قرار گیرد.در تصمیم گیری پیرامون کار و معیشت کارگران، نمایندگان واقعی آنان باید حضور داشته باشند.

حفاظت از سایت‌های هسته‌ای به سپاه واگذار شد؟

روابط عمومی شورای عالی امنیت ملی به خبر واگذاری سیستم حفاظتی سایت‌های هسته‌ای به ستاد کل نیرو‌های مسلح از سوی شورای عالی امنیت ملی واکنش نشان داد.برخی رسانه‌ها امروز خبری را مبنی بر واگذاری سیستم حفاظتی سایت‌های هسته‌ای به ستاد کل نیرو‌های مسلح از سوی شورای عالی امنیت ملی منتشر کردند.در این خبر آمده است که «با نظر ستاد کل نیروهای مسلح از این پس سپاه پاسداران درباره اقدامات حفاظتی سایت‌های هسته‌ای تصمیم گیری می‌کند، در حالی که پیش از این حفاظت سایت‌ها بر عهده سپاه نبوده است».خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان صحت و سقم این موضوع را از شورای عالی امنیت ملی پیگیری کرد، روابط عمومی این شورا در این رابطه گفت: «شورای عالی امنیت ملی اگر لازم باشد تصمیمات اتخاذ شده خود را اطلاع رسانی کند، از طریق سخنگو و منابع رسمی این شورا‌ها اقدام خواهد کرد».

لیست اولیه اصلاح‌طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام شد

فهرست افرادی که توسط حداقل ۱۰ عضو مجمع عمومی جبهه‌ی اصلاحات ایران برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو پیشنهاد شده‌اند به ترتیب تعداد پیشنهادها در پی می‌آیند.

۱- جواد ظریف (۳۷ پیشنهاد)

۲- اسحق جهانگیری (۳۵ پیشنهاد)

۳- مصطفی تاج زاده (۳۲ پیشنهاد)

۴- مسعود پزشکیان (۲۵ پیشنهاد)

۵- محمدرضا عارف (۲۱ پیشنهاد)

۶- محسن هاشمی (۲۰ پیشنهاد)

۷- محمد شریعتمداری (۱۹ پیشنهاد)

۸- مصطفی کواکبیان (۱۵ پیشنهاد)

۹- محمد صدر(۱۳ پیشنهاد)

۱۰- محمود صادقی (۱۲ پیشنهاد)

۱۱- زهرا شجاعی (۱۱ پیشنهاد)

۱۲- شهیندخت مولاوردی (۱۱ پیشنهاد)

۱۳- عباس آخوندی (۱۱ پیشنهاد)

۱۴- صادق خرازی (۱۰ پیشنهاد)

قرار است اعضای جبهه‌ی اصلاحات درباره‌ی این افراد رای گیری کنند و کسانی که یک سوم آرا را می‌آورند برای ارائه‌ی برنامه به این جبهه دعوت شوند.

پیش بینی درباره کاندیدای اصولگرایان در صورت نیامدن رئیسی

فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه اگر آقای جلیلی همزمان با آقای رئیسی نامزد انتخابات شود، قطعا هماهنگی بین آنها وجود دارد، اظهار کرد: اگر ابراهیم رئیسی نامزد نشود، آقایان جلیلی، قالیباف و نیکزاد همه نامزد هستند و قطعا هم تا آخر در صحنه رقابت باقی می مانند.سیدحسین نقوی حسینی درباره تصمیم سعید جلیلی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 گفت: اگر ابراهیم رئیسی بیاید و افرادی مثل آقای نیکزاد و جلیلی در انتخابات ثبت نام کنند حتما این نام نویسی‌ها در قالب یک هماهنگی و توافق با آقای رئیسی انجام می شود.رئیس ستاد انتخابات استان تهران سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92افزود: قطعا در صحنه انتخابات ریاست جمهوری باید تیمی حضور پیدا کرد. سال 96 دیدیم که آقای روحانی با آقای جهانگیری آمد، بخشی از مطالب و مسائل را آقای جهانگیری مطرح می کرد و کار را پیش می برد، آن طرف هم آقای قالیباف و آقای رئیسی با هم هماهنگ بودند.وی با اشاره به نامزدی سعید جلیلی در انتخابات 1400 باهدف ایفای نقش یارکمکی برای سیدابراهیم رئیسی، یادآور شد: قبلا این را گفتند که اگر آقای رئیسی بیاید ما به ایشان کمک می کنیم بنابراین کمک کردن راه های مختلفی دارد. یکی از راه ها آن است که ثبت نام کنند و در روند فعالیت تا انتخابات به آقای رئیسی کمک کنند.این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه اگر آقای جلیلی همزمان با آقای رئیسی نامزد انتخابات شود، قطعا هماهنگی بین آنها وجود دارد، اظهار کرد: اگر آیت الله رئیسی نامزد نشود، آقایان جلیلی، قالیباف و نیکزاد همه نامزد هستند و قطعا هم تا آخر در صحنه رقابت باقی می مانند.

ادعای تسنیم: آخوندی در پرونده اقتصادی پسرش متهم شد

خبرگزاری تسنیم مدعی شد که وزیر سابق راه و شهرسازی در پرونده‌ای که حدود یک سال و نیم پیش برای اتهامات اقتصادی فرزندش تشکیل شده بود متهم است و کیفرخواست 167 صفحه‌ای این پرونده صادر و به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شده است.به گزارش تسنیم؛ سوم آذر ماه سال 98 بود که رسانه‌ها از بازداشت "محمدمهدی آخوندی" فرزند عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی خبر دادند؛ خبری که 9 روز بعد غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه آن را تأیید کرد و علت این بازداشت را مسائل و موضوعات مالی اعلام کرد.اسماعیلی در نشست خبری روز 12 آذر خود گفت: "این فرد تنها نیست و چهار نفر دیگر مرتبط با این پرونده در بازداشت هستند و کار رسیدگی به این پرونده در دادسرا در حال انجام است."

کاندیداهای حزب کارگزاران نهایی شدند

سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی از نهایی شدن گزینه های این حزب و معرفی آنها به جبهه اصلاحات خبر داد.حسین مرعشی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اسحاق جهانگیری، محمدجواد ظریف و محسن هاشمی از سوی حزب کارگزاران سازندگی به جبهه اصلاحات ایران معرفی شدند.

فعال اصلاح‌طلب: 90 درصد افرادی که رد صلاحیت شدند پرونده تخلف ندارند

سعید نورمحمدی گفت: رد صلاحیت‌ها بُعد حقوقی و سیاسی دارد. از نظر حقوقی، بخش قابل توجهی از افرادی که رد صلاحیت می‌شوند پرونده محکومیت حقوقی سیاسی، مالی و... ندارند و اصلا جایی محکوم نشدند اما عمده دلایلی که برای افراد رد صلاحیت شده اعلام می‌کنند، عدم التزام به قانون اساسی و ولایت فقیه و نداشتن اسلام است که به شائبه سیاسی بودن مسئله دامن می‌زند.سعید نورمحمدی، رئیس ستاد انتخابات حزب ندای ایرانیان در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به دلیل رد صلاحیت برخی از کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر گفت: رد صلاحیت‌ها مسئله جدیدی در انتخابات نیست و در دهه‌های گذشته نیز مطرح بوده اما واقعیت این است که معمولا رد صلاحیت‌ها دامن یک جریان خاص را می‌گیرد و افراد عضو در یک جریان خاص رد صلاحیت می‌شوند.

جهانگیری: کارگران حق دارند معترض باشند

معاون اول رئیس جمهوری با گرامیداشت روز کارگر تاکید کرد: دولت در حد توانش تلاش کرده تا مشکلات معیشتی آنها را کم کند؛ می‌دانم در این زمینه موفقیت لازم را نداشته‌ایم و حق دارند که معترض باشند.اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری در حساب کاربری خود در اینستاگرام با تبریک روز کارگر نوشت: «‏نقش بی بدیل کارگران سخت کوش و عزیز در تولید کشور به خصوص در دوران سخت تحریم و همه گیری کرونا از هر زمان دیگری بر همگان روشن شد. دولت در حد توانش تلاش کرده تا مشکلات معیشتی آنها را کم کند. می‌دانم در این زمینه موفقیت لازم را نداشته‌ایم و حق دارند که معترض باشند. امیدوارم با بهتر شدن شرایط اقتصادی کشور بتوانیم این دین را ادا کنیم.»

المیادین: آمریکا ۴ زندانی ایرانی را آزاد می‌کند

شبکه «المیادین» از تصمیم واشنگتن برای آزادی ۴ ایرانی و آزاد شدن ۷ میلیارد دلار از داراییهای بلوکه شده ایران خبر داد.شبکه المیادین به نقل از منابع ایرانی اعلام کرد که واشنگتن ۴ زندانی ایرانی را آزاد خواهد کرد.ایران در مقابل آزادی ۴ ایرانی، ۴ آمریکایی متهم به جاسوسی را آزاد خواهد کرد.المیادین به هویت این افراد که قرار است توسط آمریکا آزاد شوند اشاره ای نکرده است، این ۴ ایرانی بازداشتی در آمریکا در دور زدن تحریم ها کمک می کردند.بر اساس این منابع، مذاکرات امنیتی مشابهی نیز بین طرف ایرانی و انگلیسی در جریان است.همچنین به گفته این منابع، واشنگتن ۷ میلیارد دلار از داراییهای بلوکه شده ایران را آزاد خواهد کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان کارخانه ارج شب قدر جوشن کبیر دعای روز نوزدهم رمضان روز معلم بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز ماه رمضان کارخانه ارج شب قدر جوشن کبیر دعای روز نوزدهم رمضان روز معلم انتخابات ریاست جمهوری شورای عالی امنیت ملی سایت های هسته ای نهاد ریاست جمهوری ستاد انتخابات کریمی قدوسی اصلاح طلبان رئیسی نامزد آقای رئیسی رئیس جمهور آذری جهرمی معاون اول رد صلاحیت رسانه ها خبر هایی قطعا هم سایت ها خبر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از ویژگی‌های مهم انتخابات مجلس دوازدهم آن بود که مردم به یک «لیست واحد» رأی ندادند و به کاندیداهایی از لیست‌های مختلف انتخاباتی اقبال نشان دادند.

بنابر روایت مهر، در این انتخابات جریان‌های سیاسی نظیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، شورای وحدت اصولگرایان، اُمناء، جبهه صبح ایران و همچنین صدای ملت با محوریت چهار حزب اصلاح‌طلب کارگزاران سازندگی، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان صحنه‌گردانان اصلی انتخابات بودند.

با توجه به اینکه شاخص‌ترین چهره‌های راه‌یافته به مجلس دوازدهم محمدباقر قالیباف، مرتضی آقاتهرانی، مسعود پزشکیان، منوچهر متکی و حمید رسایی هستند، احتمالاً فراکسیون‌های عمده مجلس دوازدهم با محوریت این افراد تشکیل خواهد شد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900264

دیگر خبرها

  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس